O meni

Moja priča
Nakon završenog preddiplomskog studija Biotehnologije i istraživanja lijekova u Rijeci, preselila sam se u Zagreb gdje sam 2020. godine završila diplomski studij Nutricionizam na Prehrambeno-Biotehnološkom fakultetu u Zagrebu.
Hrana i prehrana su mi oduvijek bile hobi i uvijek sam voljela kuhati i isprobavati različita jela koja bih s vremenom nastojala modificirati da budu nutritivno bolja i kvalitetnija.
Još tijekom zadnje godine studija sam pokrenula vlastiti posao – malu, artisan sourdough pekaru u Rijeci koja još uvijek uspješno radi.
Ecipeci bakehouse bio je moj prvi samostalni poslovni pothvat i projekt na koji sam iznimno ponosna. Uz studij i novi posao, radila sam i sa klijentima kroz razna nutricionistička savjetovanja i suradnje.
Nutri Point
Otvaranjem Nutri Point centra za nutricionizam želja mi je stvoriti mjesto gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Od pomoći, individualnih konzultacija i savjeta do recepata i novosti iz nutricionističkog svijeta. Nastojim približiti struku svima kako bismo svi zajedno povećali svijest o pravilnoj prehrani i zdravijem načinu života.
Zdravlje je za mene puno više od prehrane - to je cjelokupan način života koji zahtjeva holistički pristup. Zato ću vam nastojati pružiti savjete i trikove te biti podrška za održavanje ravnoteže u svim aspektima života, od tjelesne aktivnosti do emocionalnog blagostanja.
Pridružite mi se u Nutri Pointu i krenimo zajedno na put prema boljem osjećaju, većem samopouzdanju i punoći života! Moj cilj je potaknuti Vas da postanete najbolja verzija sebe, a kad imate podršku, zdrav životni stil nikad nije bio lakši (i zabavniji) nego sad.


ecipeci bakehouse
Ecipeci bakehouse nastao je 2020. godine iz ljubavi i strasti za zdravom hranom.
Kada sam primjetila da na tržištu nedostaju kvalitetne opcije
pekarskih proizvoda, odlučila sam sama krenuti u potragu za savršenim kruhom – onakvim kakav je nekad bio: zdrav, ukusan i napravljen od pažljivo odabranih sastojaka.
Ono što je počelo kao osobna potreba, preraslo je u želju da podijelim tu strast sa drugima.
Ecipeci bakehouse sam iz vlastite kuhinje preselila u mali proizvodni pogon iz kojega i danas izlazi zdravi, ukusan kruh od kiselog tijesta (sourdough).
Koristimo samo prirodne sastojke i tradicionalne metode kako bismo stvorili proizvode koji su prije svega ukusni, ali i hranjivi te nutritivno puno kvalitetniji od “klasičnih” pekarskih proizvoda koji se u Hrvatskoj uglavnom nalaze na policama dućana.